IB-hulp streeft ernaar dat de op haar websites aangeboden informatie correct is. Bij de samenstelling van de websites wordt de vereiste zorgvuldigheid in acht genomen. IB-hulp staat echter niet in voor de juistheid daarvan. In geen geval is IB-hulp aansprakelijk voor het gebruik van haar websites en diensten.

IB-hulp bevat links naar websites van derden. De inhoud van sites waarnaar wordt verwezen is niet door IB-hulp gecontroleerd en/of geautoriseerd. IB-hulp geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites en de informatie waarnaar op deze websites wordt verwezen.

De informatie op deze website kan op elk moment door IB-hulp worden gewijzigd. De op deze website aangeboden informatie is geen advies. De gebruiker van de website blijft in alle gevallen verantwoordelijk voor de juistheid van de door hem aangeleverde informatie en mogelijke beslissingen/acties die hij mocht nemen na gebruik van IB-hulp. Door gebruik te maken van de diensten van IB-hulp gaat u akkoord met deze voorwaarden.